Futisripari

Tervetuloa futisriparille Kauniaisiin!

Haluaisitko yhdistää rippikoulun ja jalkapallon? Nyt siihen on mahdollisuus Suomen Raamattuopistolla Kauniaisissa. Futisripari on tarkoitettu kaikille jalkapallosta kiinnostuneille, niin tytöille kuin pojille sekä harrastelija- että kilpatasolla. Leirillä on mukana oma valmentaja, jonka kanssa harjoittelemme leirin aikana tasoryhmissä joka päivä. Lisäksi olemme kontaktissa ammattijalkapalloilijoihin ja saamme kuulla treenineuvoja, neuvoja ja kokemuksia ammattiurasta, niin kotimaassa kuin ulkomailla.

Rippikoulun varsinaisena tavoitteena on tietenkin tutustua kristillisen uskon perusteisiin ja pohtia omaa suhdettaan Jumalaan ilman paineita. Perehdymme kristilliseen uskoon ja elämän suurimpiin kysymyksiin kiinnostavasti monin eri tavoin. Mikäpä olisi sen mukavampaa, kuin näiden pohdintojen ohessa pelata vielä kuningaslajia!

Ota siis nappiksesi mukaan ja tule futisriparille!

 

Kaikki riparin kokoontumiset toteutetaan Suomen Raamattuopistolla Kauniaisissa. Siellä on hyvät mahdollisuudet opiskeluun ja lähistöltä löytyy hyvät jalkapallokentät jalkapalloa varten.

Futisripari pähkinänkuoressa:

–          Pari ennakkotapaamista, joko yhden päivän tai viikonlopun mittaisena ja seitsemän päivän mittainen leiri hiihtolomalla.

–          Hiihtoloman pidemmällä leirijaksolla jalkapalloa joka päivä pari tuntia osaavan valmentajan johdolla

–          Monipuolinen opetus kristinuskon perusteista

–          Mielenkiintoisia vierailijoita

–          Uusia kavereita

–          Mahtavat isoset

–          Yhdessä tekemisen meininki ja vapaus pohtia suuria elämän kysymyksiä

 

2018 futisripari koostuu lauantaipäivästä (2.12.2017), viikonloppuleiristä (12.-14.1.2018) ja hiihtolomalla pidettävästä leirijaksosta (19.-25.2.2018). Leirijaksojen aikana majoitumme täällä Kauniaisissa. Lisäksi sinun tulee osallistua kotiseurakuntasi järjestämään alkujaksoon, josta saat lisää tietoa omasta kotiseurakunnastasi.

Futisriparin konfirmaatio on Kauniaisissa lauantaina 10.3.2018.

Rippikoulun yhteistyötahona on Lähetysyhdistys Kylväjä.

Leirin hinta on 380 euroa. Ilmoittaudu leirille tästä.