Rippikoulut 2017

Elämän tärkein leiri?

Rippikoulu, konfirmaatio, peruskoulun päättyminen, ylioppilaskirjoitukset, ammattikoulusta valmistuminen, nämä ovat kaikki nuorten elämien merkkipaaluja, mutta vain yhdessä niistä on mahdollisuus irroittautua toviksi muusta elämästä ja pysähtyä pohtimaan suhdetta Jumalaan ja omaan itseensä. Siksi uskallankin väittää, että rippikoulu on monelle nuorelle se elämän tärkein leiri.

Yksi rippikoulun päätavoitteista on kerrata kristillisen uskomme perusteet ja antaa kaikille mahdollisuus pohtia omaa suhdettaan Jumalaan ilman painetta. Me opiskelemme, tutkimme ja tutustumme erilaisin tavoin uskon asioihin ja olemme aina valmiit vastaamaan kiperiinkin kysymyksiin.

Tervetuloa mukaan!

Suomen Raamattuopiston rippikoulutyön puolesta,
– Timo Liiri, nuorisopastori

 

Vuoden 2017 rippikoulujen ilmoittautuminen on päättynyt. Joitain vapaita/peruutuspaikkoja on vielä jäljellä, jos tahdot ilmoittautua, ota yhteyttä SRO:n nuorisotyöhön (nuoret(at)sro.fi)

 

Vuokatinrannan riparit

Reilut 12 päivän leirit, uudet kaverit ympäri Suomen, Vuokatin upeat maisemat, mahtavat isoset, monipuolinen opetus ja vapaus olla oma itsesi ja pohtia elämän suuria kysymyksiä.

1. ripari: 6.–17.6.2017, konfirmaatio 17.6.Sotkamossa.

2. ripari: 25.7.–5.8.2017, konfirmaatio 5.8.Sotkamossa.

Vuokatinrannan leirien info- ja ilmoittautumissivu

 

Futisripari Kauniaisissa

Futisripari on tarkoitettu kaikille jalkapallosta kiinnostuneille, niin tytöille kuin pojille sekä harrastelija- että kilpatasolla. Perehdymme myös kristilliseen uskoon ja elämän suurimpiin kysymyksiin kiinnostavasti monin eri tavoin.

Futisripari toteutetaan seuraavan kerran keväällä 2018.

Futisriparin infosivu.

 

Kreikan ripari

Seikkailua ja oppimista Raamatun tapahtumapaikoilla! Ripari koostuu kahdesta kotimaanjaksosta Suomen Raamattuopistossa, Kauniaisissa 10.-12.3. ja 4.-7.6. ja viikon matkasta Kreikkaan 7.-14.6. Konfirmaatio pidetään Kauniaisissa 17.6.

Kreikan riparin info- ja ilmoittautumissivu.