Rippikoulut 2018

Elämän tärkein leiri?

Rippikoulu, konfirmaatio, peruskoulun päättyminen, ylioppilaskirjoitukset, ammattikoulusta valmistuminen, nämä ovat kaikki nuorten elämien merkkipaaluja, mutta vain yhdessä niistä on mahdollisuus irroittautua toviksi muusta elämästä ja pysähtyä pohtimaan suhdetta Jumalaan ja omaan itseensä. Siksi uskallankin väittää, että rippikoulu on monelle nuorelle se elämän tärkein leiri.

Yksi rippikoulun päätavoitteista on kerrata kristillisen uskomme perusteet ja antaa kaikille mahdollisuus pohtia omaa suhdettaan Jumalaan ilman painetta. Me opiskelemme, tutkimme ja tutustumme erilaisin tavoin uskon asioihin ja olemme aina valmiit vastaamaan kiperiinkin kysymyksiin.

Tervetuloa mukaan!

Suomen Raamattuopiston rippikoulutyön puolesta,
– Timo Liiri, nuorisopastori

 

Vuoden 2018 rippikoulujen ilmoittautuminen on nyt auki! Tervetuloa mukaan! 

 

Vuokatinrannan riparit

Reilut 12 päivän leirit, uudet kaverit ympäri Suomen, Vuokatin upeat maisemat, mahtavat isoset, monipuolinen opetus ja vapaus olla oma itsesi ja pohtia elämän suuria kysymyksiä.

1. ripari: 5.–16.6.2018, konfirmaatio 16.6.Sotkamossa.

2. ripari: 24.7.–4.8.2018, konfirmaatio 4.8.Sotkamossa.

Vuokatinrannan leirien info- ja ilmoittautumissivu.

 

Futisripari Kauniaisissa

Futisripari on tarkoitettu kaikille jalkapallosta kiinnostuneille, niin tytöille kuin pojille sekä harrastelija- että kilpatasolla. Perehdymme myös kristilliseen uskoon ja elämän suurimpiin kysymyksiin kiinnostavasti monin eri tavoin.

Futisripari koostuu hiihtolomalla pidettävästä leirijaksosta (19.-25.2.2018) ja yksittäisistä leiripäivistä (lauantai) tai viikonlopuista (pe-su), joista yksi pidetään joulukuussa 2017 ja toinen tammikuussa 2018. Näiden päivien ajankohdat tarkentuvat myöhemmin. Konfirmaatio on Kauniaisissa lauantaina 10.3.

Futisriparin info- ja ilmoittautumissivu.

Kreikan ripari

Seikkailua ja oppimista Raamatun tapahtumapaikoilla! Ripari koostuu kahdesta kotimaanjaksosta Suomen Raamattuopistossa, Kauniaisissa 9.-11.3. ja 3.-6.6.2018 ja viikon matkasta Kreikkaan 6.-13.6.2018 Konfirmaatio pidetään Kauniaisissa 16.6.

Kreikan riparin info- ja ilmoittautumissivu.