Rippikoulut 2020

Elämän tärkein leiri?

Rippikoulu, peruskoulun päättyminen, ylioppilaskirjoitukset, ammattikoulusta valmistuminen – nämä ovat kaikki merkkipaaluja nuoren elämässä. Vain yhdessä niistä on mahdollisuus irroittautua toviksi muusta elämästä ja pysähtyä pohtimaan suhdetta Jumalaan ja omaan itseensä. Siksi uskallankin väittää, että rippileiri on monelle nuorelle se elämän tärkein leiri.

Yksi rippikoulun päätavoitteista on perehtyä kristillisen uskon perusteisiin ja antaa kaikille mahdollisuus pohtia rauhassa omaa suhdettaan Jumalaan. Me tutustumme, tutkimme ja opiskelemme yhdessä erilaisin tavoin uskoon liittyviä asioita ja me ohjaajat olemme aina valmiita vastaamaan kiperiinkin kysymyksiin.

Tervetuloa mukaan!

Suomen Raamattuopiston rippikoulutyön puolesta,
– Timo Liiri, nuorisopastori

 

Tiedoksi 6.5.2020:
Koronavirustilanteen vuoksi kaikki Raamattuopiston rippikoululeirit pidetään kesällä 2020 vasta juhannuksen jälkeen. Noudatamme Suomen hallituksen ja hiippakuntien suosituksia leirien järjestelyissä ja pidämme aktiivisesti yhteyttä rippikoululaisten huoltajiin. Tarjoamme myös ilmoittautuneille mahdollisuuden siirtää rippikoulu vuoteen 2021.

 

Vuokatinrannan riparit 2020

Reilut 12 päivän pituiset leirit, uusia kavereita ympäri Suomea, Vuokatin upeat maisemat, mahtavat isoset, monipuolista opetusta ja vapaus olla oma itsesi ja pohtia elämän suuria kysymyksiä, niistä on Vuokatin rippikoulut tehty!

Kesällä 2020 leirimme ovat:

1. ripari (Sporttiripari): 2.–13.6.2020, konfirmaatio 13.6.Sotkamossa.  SIIRRETTY MYÖHEMMÄKSI

2. ripari: 21.7.–1.8.2020, konfirmaatio 1.8.Sotkamossa.

 

 

Kreikan ripari 2020

Ripari koostuu kahdesta kotimaanjaksosta Suomen Raamattuopistossa, Kauniaisissa ja viikon matkasta Kreikkaan. Ajankohdat ovat 13.-15.3.2020 ja 2.-13.6.2020. Kreikan matka ajoittuu kesäkuun ajanjakson sisään. SIIRRETTY MYÖHEMMÄKSI