Rippikoulut 2021

 

Elämän tärkein leiri?

Rippikoulu, konfirmaatio, peruskoulun päättyminen, ylioppilaskirjoitukset, ammattikoulusta valmistuminen, nämä ovat kaikki nuorten elämien merkkipaaluja, mutta vain yhdessä niistä on mahdollisuus irroittautua toviksi muusta elämästä ja pysähtyä pohtimaan suhdetta Jumalaan ja omaan itseensä. Siksi uskallankin väittää, että rippikoulu on monelle nuorelle se elämän tärkein leiri.

Yksi rippikoulun päätavoitteista on kerrata kristillisen uskomme perusteet ja antaa kaikille mahdollisuus pohtia omaa suhdettaan Jumalaan ilman painetta. Me opiskelemme, tutkimme ja tutustumme erilaisin tavoin uskon asioihin ja olemme aina valmiit vastaamaan kiperiinkin kysymyksiin.

Tervetuloa mukaan!

Suomen Raamattuopiston rippikoulutyön puolesta,
– Timo Liiri, nuorisopastori

 

Vuokatinrannan riparit 2021

Reilut 12 päivän leirit, uudet kaverit ympäri Suomen, Vuokatin upeat maisemat, mahtavat isoset, monipuolinen opetus ja vapaus olla oma itsesi ja pohtia elämän suuria kysymyksiä.

1. ripari: 8.–19.6.2021, konfirmaatio 19.6. Sotkamossa.

2. ripari: 27.7.–7.8.2021, konfirmaatio 7.8. Sotkamossa.

Katso tarkemmat tiedot ja ilmoittaudu mukaan Vuokatinrannan rippikoulujen omalta sivulta.

 

Kreikan ripari 2021

Seikkailua ja oppimista Raamatun tapahtumapaikoilla! Ripari koostuu viikonlopusta Suomen Raamattuopistossa, Kauniaisissa 12.-14.3. ja kesäkuun leirijaksosta 8.-19.6., jonka aikana ollaan n. viikko Kreikassa. Konfirmaatio pidetään Kauniaisissa 19.6.

Katso tarkemmat tiedot ja ilmoittaudu mukaan Kreikan riparin omalta sivulta.