Seurakunnille

Suomen Raamattuopiston Säätiö (SROS) on Raamattuun ja luterilaiseen tunnustukseen sitoutuva itsenäinen kristillinen järjestö, jonka tarkoitus on julistaa evankeliumia, opettaa Raamattua, tarjota ihmisille hengellinen koti ja tukea lähetystyötä.

Suomen Raamattuopiston nuorisotyö pitää sisällään monenlaista toimintaa. Tavoitteemme on, että työssämme mukana olevat lapset, nuoret ja nuoret aikuiset saavat oppia lisää Raamatusta, kokevat olonsa turvalliseksi ja hyväksytyksi, ja löytävät oman paikkansa nuoressa seurakunnassa. Haluamme auttaa tässä kristillisessä kasvatustyössä myös seurakuntia ja muita järjestöjä. Toiveemme on, että saamme olla tukemassa lasten ja nuorten kanssa työskenteleviä ammattilaisia eri puolilla Suomea. Ota yhteyttä, jos voimme olla avuksi!

 

Pro Fide

Bändi keikkailee viisihenkisenä orkesterina kahden teknikon kanssa sekä myös pienempinä kokoonpanoina. Voit tilata Pro Fiden soittamaan ison rock-konsertin tai esimerkiksi pienempiin tiloihin sopivan akustisemman konsertin. Vierailemme mielellämme mm. kouluissa, rippikoulu- ja seurakuntatapahtumissa, sekä musisoimme ja puhumme esim. nuortenilloissa ja leireillä. Teemme mielellämme konsertteja myös aikuisemmalle yleisölle. Bändissämme soittaa mm. nuorisotyönohjaajia ja musaopettajia, joten tarvittaessa voimme pitää raamattuopetuksia tai bändipajoja.

http://profide.net/tilaajalle/

 

Missiomusalinjan yhtye

Raamattuopiston Missiomusalinjalle voi tulla opiskelemaan lukukaudeksi tai lukuvuodeksi. Sen painopiste on evankelioinnissa ja lähetystyössä. Ryhmä saa valmennusta kristillisestä musiikkityöstä Suomessa ja vieraiden kulttuurien keskellä, ja samalla opiskellaan monipuolisesti musiikkia ja harjoitellaan ohjelmistoja keikkoja varten. Lukukausilla 2014-2015 ja 2015-2016 opiskelijat toteutteuttivat musiikkinäytelmän Mitkä juhlat näistä tuleekaan?! Lisäksi opiskelijoista kootut yhtyeet tekivät konserttikiertueita mm. Japanissa ja Kirgisiassa. Tänä lukuvuonna opiskelijat toteuttavat musiikkinäytelmän “Jos tietäisit lahjan – Yhden kaipauksen tarina” ja suuntaavat ulkomaankiertueensa Venäjälle. Jos olet kiinnostunut tilaamaan musiikkinäytelmän omalle paikkakunnallesi, voit tutustua siihen Missiomusalinjan blogisivulla.

https://sro.fi/raamattuopisto/opiskelemaan/musiikkilinja/blogit

 

Vierailevia raamatunopettajia ja puhujia

Tiimissämme työskentelee nuorisotyönohjaajia ja teologeja, joilla on vuosien kokemus Raamatun opettamisesta kiinnostavasti, innostavasti ja toiminnallisesti. Jos kaipaat vierailijaa nuorteniltaan, apua nuortenleirin ja isoskoulutuksen opetushetkiin tai puhujaa nuorten tapahtumaan, olemme käytettävissä.

https://nuoret.sro.fi/tiimi/

 

Materiaalia

Suomen Raamattuopiston yhteydessä toimiva Perussanoma Oy julkaisee vuosittain kymmeniä kirjoja panostaen erityisesti uskon ja tieteen sekä uskon ja ateismin rajapintojen tarkasteluun, unohtamatta raamatunselitys- ja hartauskirjallisuutta. Perussanoman nettikaupasta voit myös tilata legendaarisia Jeesus on Herra t-paitoja ja Pro Fiden historiasta kertovan uuden kirjan “Pro Fide – 50 vuotta uskon puolesta”.
http://perussanoma.fi/

Teemme yhteistyötä Raamatunlukijain Liiton kanssa, joka julkaisee raamatunlukuoppaita nuorille ja aikuisille. Lisäksi järjestö valmistaa vuosittain monipuolista materiaalia Raamatun opettamiseen eri ikäisille nuorille

http://rll.fi

 

Opiskelumahdollisuuksia

Kauniaisissa toimiva Suomen Raamattuopisto on kansanopisto, jossa voi opiskella mm. Raamattua, musiikkia, sielunhoitoa ja syksystä 2017 alkaen myös urheilua ja teatteria. Avoimeen Raamattukouluun voi tulla virkistymään vaikka yhdeksi viikoksi kerrallaan tai jäädä koko vuodeksi. Valinta on sinun. Tutustu monipuoliseen opiskeluvalikoimaan kansanopiston omilla sivuilla.

https://sro.fi/raamattuopisto/opiskelemaan