Toiminta: Koululaiset

Koululaisten Gospel Junior -leiri 7–14 -vuotiaille
27.–28.1.

ingressikuva
GJ-leiri on täynnä toimintaa, kivaa leirielämää, mielenkiintoisia raamattuhetkiä, musiikkia sekä oman kiinnostuksen mukaan erilaisissa mukavissa harrastepajoissa toimimista.

Leiriohjelmasta osa järjestetään yhdessä ja osa 7–9 ja 10–14 -vuotiaiden ryhmissä erikseen.

HARRASTUKSET
Lauantaipäivänä leirillä on harrastepajat. Harrastepajoista valitaan yksi ja varalle toinen, mikäli emme pysty toteuttamaan leiriläisen ensimmäistä harrastepajatoivetta.

*Värkkäilypaja:
Laatikkokaupalla kaikkea kummallista kierrätystavaraa, askartelutarvikkeita, liimaa, naruja ja nauloja. Jää nähtäväksi, että mitä näistä syntyykään värkkäilijöiden taitavissa käsissä. Ehkä jopa oma peli tai jotain muuta!

*Kokkipaja: (10–14 -vuotiaille)
Kokkipajassa päästään leipomisen makuun niin mukavan tekemisen, kuin toki maistelunkin myötä! (Pajaan mahtuu vain 6 ensimmäisenä ilmoittautunutta.)

*Näytelmä/sketsipaja:
Näytelmäpajassa luvassa on sketsiä, improvisaatiota, näyttelemistä ja paljon naurua!

*Valokuvauspaja:
Pajassa opetellaan perustaitoja kuvaamiseen, sekä tehdään hauska kuvaesitys. (Mikäli sinulla on digikamera, ota toki se mukaasi. Ota mukaan myös laturi ja usb -purkukaapeli.)

*Pelipaja:
Menevää palloilua ja erilaisia pelejä urheilusalissa! Mukaan sisäpelikengät, oma sählymaila (jos on) ja juomapullo. Paja toteutuu 8 osallistujalla.

AIKATAULU
Leiri alkaa 27.1. klo 9:15 ilmoittautumisella ja majoittumisella.
Leiri loppuu 28.1. n. klo 13.15 leirin päätökseen

LEIRIKIRJE
Leiriläiselle lähetetään leiriä edeltävällä viikolla leirikirje ja osallistujakortti ilmoitettuun kotiosoitteeseen. Osallistujakortti tulee tuoda täytettynä mukana leirille.

Ilmoittautumisaika on 1.12.2017-18.1.2018. Hinnat korottuvat 1.1.2018 alkaen.

Leiri ja harrastepajat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.