Toiminta: Koululaiset


Vuokatinrannan toiminnallinen Raamattu- ja lähetysleiri 11–14-vuotiaille
17.–21.6.

ingressikuva
Vuokatinrannan uudistuttua myös supersuositut toiminnalliset
Raamattu- ja lähetysleirit uudistuvat! Tulevan kesän juhannusviikolla Vuokatinrannassa voi kokea megalomaanisen suurta leiritunnelmaa yhtä aikaa toteutettavien 11–14 ja 7–10 -vuotiaiden leirien kantaessa nimeä: ”Suurimman Voiman salaisuus”

Vuokatinrannan toiminnallisilla salaisuusleireillä on mukana paljon vanhoja ja uusia kavereita, isosia ja ohjaajia, jännittäviä käänteitä ja hauskoja sattumuksia. Leiripäivät täyttävät mielenkiintoiset toiminnalliset raamattuopetukset, mukavat harrastukset ja hykertävät iltaohjelmat.

11–14-vuotiaiden leiri alkaa sunnuntaina 17.6.2018 klo 16.30 ilmoittautumisella ja päivällisellä. Torstaina 21.6 sanomme heipat leirijumalanpalveluksen jälkeen n.klo 14.00


HARRASTEPAJAT
11–14-vuotiaiden leirillä järjestetään kolmena päivänä valinnaiset harrastepajat. (Harrastepajalistassa näkyy molempien leirien harrastepajat ja ikärajoitukset. Lisämaksullisiin harrastuksiin on merkitty hinta ja ne laskutetaan leirimaksun yhteydessä.)

1. Jalkapallo/salibandy
2. Ratsastus (21€, kypärän saa tallilta. Pajassa voi ratsastamisen lisäksi mm. hoitaa hevosta, kahluuttaa järvessä ilman niin salliessa ja kokeilla myös raviajoa. Työskentelyt tehdään pareittain.)
3. Keilaus (5€)
4. Askartelu- ja korupaja (5€)
5. Värkkäily- ja rakentelupaja (5€)
6. Näytelmä-/sketsipaja
7. Bändipaja
8. SuperPark -sisäaktiviteettipuisto (17€, Ilmoitathan lisätiedoissa, mikäli käytät SuperPark -kausikorttia sisäänpääsyyn)
9. Kepparivaellus 7–10v.
10. Ensiaputaidot 9–14v.
11. Melonta 10–14v.
12. Kokkauspaja 10–14v (Leipomista ja herkuttelua)
13. Vloggauspaja 11–14v. (Leirivideoblogin tekemistä ja tutustumista vloggaamisen maailmaan. Edellytetään osallistujakortin kuvausluvan hyväksymistä!)
14. Wakepark 11–14v. (39€, Vesihiihtoa, wakebordausta, suppalautailua. Edellytetään uimataitoa!)


KULJETUKSET

1. HAAPAVEDEN BUSSIKULJETUS
*Haapavesi - Vuokatinranta - Haapavesi
Kuljetuksen järjestää Haapaveden srk.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: Lea Alila 044 3598534

2. KAJAANI-VUOKATINRANTA KULJETUS
Kajaanin rautatie- ja bussiasemalta on mahdollisuus saada kyyti Vuokatinrantaan leirin aloituspäivänä. (6€) Ilmoitathan kyydin tarpeesta osoitteeseen varkkarit@sro.fi viimeistään kahta viikkoa ennen leirin alkua!

3. PALUUKULJETUS ETELÄSUOMEEN
Torstaina leirien päätyttyä järjestetään paluukuljetus eteläsuomeen, mikäli saamme riittävän määrän leiriläisiä bussin kyytiin. Kuljetuksen toteutumisesta ilmoitetaan ilmoittautuneille toukokuun puolivälissä. Mikäli osallistuminen bussikyytiin perutaan alle 14 vuorokautta ennen leirin alkua muun syyn kuin sairastumisen vuoksi, veloitamme 50% hinnasta perumismaksuna. Kuljetus laskutetaan leirimaksun yhteydessä.

Leirien paluukuljetus Vuokatinrannasta torstaina 21.6 klo 14.00–>
* Vuokatinranta – Kajaani (Rautatieasema) (6 euroa)
* Vuokatinranta – Iisalmi (Marjahaka) (15 euroa)
* Vuokatinranta – Kuopio (Linja-autoasema) (25 euroa)
* Vuokatinranta – Jyväskylä (Vaajakosken ABC) (30 euroa)
* Vuokatinranta – Lahti (Renkomäen ABC) (40 euroa)
* Vuokatinranta – Kauniainen (Suomen Raamattuopisto) (50 euroa)

Mikäli haluat kysyä mahdollisuutta poisjäämiseen jossain edellämainittujen paikkojen välillä, otathan yhteyttä sähköpostitse varkkarit@sro.fi

Lisätiedot varkkarit@sro.fi tai Markus Ikonen 040 7252782.


KAVERIKORTTI
Leiriläisellä on mahdollista saada alennusta omasta leirimaksustaan kutsumalla uusia kavereita mukaan leirille. Alennus on 10% jokaista Vuokatinrannassa ensi kertaa leireilevää leiriläistä kohden. Alennuksen saaminen edellyttää, että molemmat (kutsuja ja kutsuttu) nimeävät toisensa ilmoittautumislomakkeessa.
(Alennus lasketaan leirimaksuja tehtäessä. Alennukset koskevat vain alkuperäistä leirimaksua, eikä alennuksia voi yhdistää, esim. kaverikorttiale ja sisarusale.)


LEIRIMAKSU
Leiriläiselle lähetetään n. kaksi viikkoa ennen leiriä leirikirje ja osallistujakortti ilmoitettuun kotiosoitteeseen. Osallistujakortti tulee tuoda täytettynä mukana leirille.

Lasku lähetetään sähköisessä muodossa ilmoitettuun huoltajan/ ilmoitetun maksajan sähköpostiosoitteeseen. (Lasku sisältää valitun täysihoitohinnan ja mahdollisen lisämaksullisen harrastuspajan osallistumismaksun sekä mahdollisen kuljetusmaksun.)

Mikäli osallistuminen perutaan alle 14 vuorokautta ennen leirin alkua muun syyn kuin sairastumisen vuoksi, veloitamme 25€ perumismaksuna.


Vuokatinranta on kristillinen loma- ja kurssikeskus Sotkamossa.

Leirin järjestävät Suomen Raamattuopisto, Lähetysyhdistys Kylväjä ja Vuokatinranta.


ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittautuminen tapahtuu sivun oikeassa reunassa olevan ILMOITTAUDU TÄSTÄ linkin kautta.
Viimeinen ilmoittautumispäivä 20.5.2018.
6.5.2018 jälkeen ilmoittautuneiden
hintoihin lisätään myöhäisen ilmoittautujan lisä +20€
Ilmoittautumislinkin löydät sivun oikeasta reunasta.

Leiri, majoitukset ja harrastukset täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.


Lisätiedot osoitteesta varkkarit@sro.fi
Markus Ikonen 09 5123 9136, 040 725 2782
Merja Rantala 050 524 5071