Toiminta: Nuoret aikuiset

Lähetetty 1. jakso (ent. Minimissio)
9.–10.4.

Kurssin Lähetetty 1. jaksolla etsitään omaa paikkaa maailman lähetyksessä, visioidaan suuria ja kuullaan lähetyskutsun toteutumisesta maailmalla sekä jaetaan toisillemme mitä on arjen lähetyselämä. Myös uskontoteologisia teemoja käsitellään havainnollisella tavalla.

Ennen jaksoa opiskelijoille toimitetaan Kylväjän lahjakirja; Etsin Allahia löysin Jeesuksen (Nabeel Qureshi).

Lähetetty on valmentava koulutus (16-32-vuotiaille), joka antaa monipuolisen näköalan lähetyselämään kaikkialla maailmassa. Kurssilla opiskellaan sekä lähetystyön perusasioita Raamatusta että kokonaisvaltaisen lähetyksen eri osa-alueita ja ‑menetelmiä, kulttuurien ja uskontojen välistä kohtaamista. Tutustumme myös lähetyselämän arkeen kotimaassa ja työalueilla.

Koulutus on lähijaksoista koostuva nuorille suunniteltu lähetyksen monialainen opetuskokonaisuus. Koulutus järjestetään kevätlukukaudella kolmena lähijaksona. Kurssin opettajina toimivat sekä lähetystyöntekijät että kotimaan työntekijät.
Jos jokin jakso jää väliin, voi sen suorittaa vuoden kuluttua. Haku-aikaa ei ole, kurssin voi aloittaa mistä jaksosta tahansa. Aikaa kurssin suorittamiseen on kaksi vuotta.

Lue tarkempia tietoja koulutuksesta täältä!