Toiminta: Nuoret aikuiset


Lähetetty 2.jakso (ent. Minimissio) - etäkurssi
7.–8.5.

ingressikuva
Kurssin Lähetetty 2. jaksolla käsitellään lähetystä tämän päivän maailmassa.

Mikä avuksi, kun portit on suljettu? Miten kertoa, kun ei saa puhua? Mistä toivoa, kun ympärillä on pelkkää kaaosta? Televisio, radio ja älypuhelin ovat voimavälineitä, jotka muuttavat maailmaa, yksi sydän kerrallaan. Radio loi sillan rautaesiripun taakse ja edelleen vie viestiä Jeesuksesta sinne, minne lähetystyöntekijät eivät muuten pääse. Television välityksellä pääsemme suoraan olohuoneisiin perheiden keskelle.

Lähetetty on valmentava koulutus (16-32-vuotiaille), joka antaa monipuolisen näköalan lähetyselämään kaikkialla maailmassa. Kurssilla opiskellaan sekä lähetystyön perusasioita Raamatusta että kokonaisvaltaisen lähetyksen eri osa-alueita ja ‑menetelmiä, kulttuurien ja uskontojen välistä kohtaamista. Tutustumme myös lähetyselämän arkeen kotimaassa ja työalueilla.

Koulutus on lähijaksoista koostuva nuorille suunniteltu lähetyksen monialainen opetuskokonaisuus. Koulutus järjestetään kevätlukukaudella kolmena lähijaksona. Kurssin opettajina toimivat sekä lähetystyöntekijät että kotimaan työntekijät.
Jos jokin jakso jää väliin, voi sen suorittaa vuoden kuluttua. Haku-aikaa ei ole, kurssin voi aloittaa mistä jaksosta tahansa. Aikaa kurssin suorittamiseen on kaksi vuotta.

Koulutus tapahtuu etäkoulutuksena Howspace alustalla.

Lue tarkempia tietoja koulutuksesta täältä!