Toiminta: Nuoret aikuiset


Lähetetty 3. jakso (ent.Minimissio) - etäkurssi
28.–29.5.

ingressikuva
Kurssin Lähetetty 3. jaksolla ollaan mission ytimessä, missio kohtaa maailman haasteita

Millaisia haasteita on vastassa, kun lähetti yrittää sopeutua uusiin kulttuureihin, ymmärtää paikallisia ihmisiä ja löytää luontevia keinoja välittää evankeliumia? Mitä kristillisellä uskolla ja Jeesuksella on tarjottavana maailmalle, jota riivaa monitahoinen kärsimys, rikkinäisyys, kuolema ja pahat voimat?

Lähetetty -koulutuksen käyneellä on mahdollisuus hakea Missiomatkalle yksin (18v -) tai ryhmämatkalle (16v -) Kylväjän tai Sansan työalueelle, esimerkiksi elokuussa 2020 Mongoliaan, kesällä 2020 Kroatiaan tai Ateenaan.

Lähetetty on valmentava koulutus (16-32-vuotiaille), joka antaa monipuolisen näköalan lähetyselämään kaikkialla maailmassa. Kurssilla opiskellaan sekä lähetystyön perusasioita Raamatusta että kokonaisvaltaisen lähetyksen eri osa-alueita ja ‑menetelmiä, kulttuurien ja uskontojen välistä kohtaamista. Tutustumme myös lähetyselämän arkeen kotimaassa ja työalueilla.

Koulutus on lähijaksoista koostuva nuorille suunniteltu lähetyksen monialainen opetuskokonaisuus. Koulutus järjestetään kevätlukukaudella kolmena lähijaksona. Kurssin opettajina toimivat sekä lähetystyöntekijät että kotimaan työntekijät.
Jos jokin jakso jää väliin, voi sen suorittaa vuoden kuluttua. Haku-aikaa ei ole, kurssin voi aloittaa mistä jaksosta tahansa. Aikaa kurssin suorittamiseen on kaksi vuotta.

Koulutus tapahtuu etäkoulutuksena Howspace alustalla.

Lue tarkempia tietoja koulutuksesta täältä!