Työpaikat

Suomen Raamattuopiston Säätiö hakee varhaisnuorisotyön osaajaa

Nuorisotyömme tiimissä on tarjolla määräaikainen neljän kuukauden sijaisuus 1.9.2021- 2.1.2022.

Työhösi kuuluu monipuolinen Raamatun opettaminen, Kauniaisissa toteutettavan varhaisnuorten toiminnan suunnittelu ja toteutus, sekä osallistuminen nuorisotyön muuhun toimintaan. Pääset myös suunnittelemaan ja toteuttamaan aivan uutta lapsille suunnattua raamattumateriaalia.

Tiimillemme on tärkeää, että opetamme Raamattua innostavasti ja elämänläheisesti, tarjoamme lapsille ja nuorille turvallisen kasvupaikan ja teemme työmme rennolla otteella huumoria unohtamatta. Odotamme sinulta organisointikykyä, oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja intoa kehittää uutta. Pääasiallinen työpaikkasi on Kauniaisissa sijaitseva toimistomme, mutta työhön kuuluu myös jonkin verran matkustamista.

Edellytämme sinulta kristillistä vakaumusta ja kirkon nuorisotyönohjaajan tutkintoa tai muuta tehtävään soveltuvaa kirkon työn koulutusta. Valitun tulee esittää hyväksyttävissä oleva rikosrekisterilain 6 §:n mukainen rikosrekisteriote.

Vapaamuotoiset hakemukset lähetetään sähköpostilla osoitteeseen tiina.karlsson@sro.fi
Hakemusten tulee olla perillä viimeistään 15.6.2021

Tiedusteluihin vastaa nuorisotyön johtaja Tiina Karlsson, tiina.karlsson@sro.fi, p. 040 566 3411. (6.6.-15.6. Tiina on rippileirillä ja tavoitat hänet sen aikana sähköpostitse tai jättämällä sähköpostiin soittopyynnön.)

 

Suomen Raamattuopiston Säätiö on Raamattuun ja luterilaiseen tunnustukseen sitoutuva kristillinen järjestö. Keskuspaikassa Kauniaisissa toimii kristillinen kansanopisto, Vuokatissa ja Oulussa kurssikeskukset. Teemme yhteistyötä Suomen evankelisluterilaisen kirkon paikallisseurakuntien ja kristillisten järjestöjen kanssa. Tytäryhtiömme Perussanoma Oy julkaisee kristillistä kirjallisuutta sekä Elämä- ja Perusta-lehtiä.