Suomen Raamattuopiston Säätiö etsii

NUORISOTYÖNTEKIJÄÄ

Keskeisin vastuualueesi on koululaisten (6–14-vuotiaat) parissa tehtävä työ, johon kuuluu mm. kesäleirejä ja Gospel Junior -toiminta Kauniaisissa. Työhösi sisältyy myös osallistumista rippikoulutyöhön ja nuorisotyön muuhun toimintaan.

Tiimillemme on tärkeää, että opetamme Raamattua innostavasti ja elämänläheisesti, tarjoamme lapsille ja nuorille turvallisen kasvupaikan ja teemme työmme rennolla otteella huumoria unohtamatta. Tehtävässä ovat eduksi organisointikyky, oma-aloitteisuus ja into opetella uusia taitoja. Pääasiallinen työpaikkasi on Kauniaisissa sijaitseva toimipisteemme, mutta työhön kuuluu myös jonkin verran matkustamista.

Arvostamme tehtävään soveltuvaa koulutusta ja aiempaa työkokemusta lasten ja nuorten parissa. Edellytämme sinulta kristillistä vakaumusta ja sitoutumista Raamattuopiston arvoihin. Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät Kristillisiä järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukaisesti. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Työsuhde alkaa 1.12. tai sopimuksen mukaan. Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävissä oleva rikosrekisterilain 6 §:n mukainen rikosrekisteriote.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo osoitteeseen tiina.karlsson(at)sro.fi

Tiedusteluihin vastaavat nuorisotyön johtaja Tiina Karlsson, tiina.karlsson(at)sro.fi, p. 040 566 3411 ja nuorisopastori Timo Liiri, timo.liiri(at)sro.fi, p. 040 455 3559.

Suomen Raamattuopiston Säätiö on Raamattuun ja luterilaiseen tunnustukseen sitoutuva kristillinen järjestö, jonka toimintakeskuksissa Kauniaisissa, Oulussa ja Sotkamossa toimii myös kristillinen kansanopisto. Teemme yhteistyötä Suomen evankelisluterilaisen kirkon paikallisseurakuntien ja kristillisten järjestöjen kanssa. Tytäryhtiömme Perussanoma Oy julkaisee kristillistä kirjallisuutta sekä Elämä- ja Perusta-lehtiä.

Nuorisotyömme ydinarvot

Raamattuopiston strategia ja arvot