Koululaisten leirit ja toiminta

Suomen Raamattuopiston nuorisotyö järjestää monenlaisia leirejä koululaisille!

 

Kesällä järjestetään sekä lasten- että varhaisnuortenleirit Vuokatinrannassa, Sotkamossa.

Syyskuussa ja tammikuussa järjestetään Gospel junior -leirit Kauniaisissa, Suomen Raamattuopistossa.

Ja pitkin syksyä ja kevättä on kerran kuussa Gospel junior -toimintapäiviä koululaisille Raamattuopistossa, Kauniaisissa.

 

Katso leirien tarkemmat kuvaukset alta ja tule mukaan!

Vuokatin­rannan lasten- ja varhais­nuorten­leirit

Vuokatinrannassa kesällä pidettävillä 7–10 ja 11–14 -vuotiaiden tyttöjen ja poikien leireillä on mukana paljon vanhoja ja uusia kavereita, isosia ja ohjaajia, jännittäviä käänteitä ja hauskoja sattumuksia.

Leiripäivät täyttävät mielenkiintoiset toiminnalliset raamattuopetukset, mukavat harrastukset ja hykertävät iltaohjelmat!

Kauniaisten Gospel junior -leirit

Kauniaisten Gospel junior -leirit järjestetään kahdesti vuodessa, syyskuussa ja tammikuussa. Näillä yhden yön leireillä pääset tutustumaan uusiin kavereihin, pelaamaan, leikkimään, laulamaan, tekemään kaikenlaista kivaa yhdessä!

Leirit pidetään Suomen Raamattuopistossa Kauniaisissa ja niihin voi osallistua sekä yön yli majoittuen, että kotoa käsin.

Gospel junior -toiminta­päivät

Koululaisten GJ-toimintapäivät ovat täynnä kivaa tekemistä mm. liikunnan, pelailun, värkkäilyn ja yhdessäolon merkeissä. Ulko- ja sisäpuuhien lomassa toimintapäivään osallistuville on tarjolla kevyt välipala.

Päiviä järjestetään n. kerran kuussa Suomen Raamattuopistolla, Kauniaisissa.

Gj Leiri 2022 Pienempi