Tue työtämme

”Kuinka he voivat uskoa siihen, josta eivät ole kuulleet?
Kuinka he voivat kuulla, ellei kukaan julista?
Kuinka kukaan voi julistaa, ellei häntä ole lähetetty?”
(Room. 10: 14-15)

Kutsumme sinua rukoilemaan nuorisotyön moninaisten haasteiden puolesta. Lapset, nuoret, nuoret aikuiset ja myös työntekijät tarvitsevat esirukousta. Toivomme, että liityt mukaan niiden korvaamattomien ihmisten joukkoon, jotka rukoilevat työmme puolesta. Jumala on luvannut vastata rukouksiin.

Kutsumme sinut mukaan tukemaan työtämme myös taloudellisesti. Suomen Raamattuopiston Säätiö ja sen nuorisotyö on taloudellisesti lähes kokonaan yksityisten ihmisten lahjoitusten varassa. Taloudellinen tuki on aina vapaaehtoinen lahja Jumalan valtakunnan työlle oman taloudellisen tilanteen mukaan. Voit tulla mukaan kuukausilahjoittajaksi tai antaa silloin kun se on sinulle mahdollista. Tutustu myös Rukousrenkaaseen, joka on nuorisotyömme lähettäjärengas. Kiitos lahjastasi!

Rukousrengas

Mikä on Rukousrengas (eli RR)?
RR on Suomen Raamattuopiston Säätiön nuorisotyön lähettäjärengas. Vuonna 2017 kaksi kertaa ilmestyvä RR-lehti on tuon renkaan lähettäjäkirje, jossa kerrotaan kuulumisia lapsi- ja nuorisotyön eri työmuodoista sekä julkaistaan esirukousaiheita.

Kenen kannattaa kuulua Rukousrenkaaseen?
RR on aikoinaan perustettu siksi, että nuorisotyölle ja Pro Fide -yhtyeelle on tarvittu esirukoilijoita ja taloudellisia tukijoita. Lisäksi on haluttu pitää yhteyttä kaikkiin, joiden elämään opisto on jollain tavalla kuulunut. Mukaan siis kannattaa tulla, jos haluat olla mukana tukemassa Raamattuopiston tekemää lapsi- ja nuorisotyötä. Mukana rukoilemassa ja tukemassa voit olla sen verran kuin oma elämäntilanne antaa myöten. Halutessasi voit tukea työtämme taloudellisesti verkkopankin kautta tai kohdistamalla lahjasi lahjoitussivultamme löytyvien tietojen avulla.

Olen jo aikuinen, kannattaako minun enää olla mukana?
Ehdottomasti! Aina silloin tällöin joku kertoo eroavansa renkaasta siksi, että on jo liian vanha. Rukousrenkaassa ei kuitenkaan ole ikärajaa. Jos haluat olla jollain tavalla mukana kristillisessä lapsi- ja nuorisotyössä tai tukea Pro Fide -yhtyeen työtä, sinun kannattaa ehdottomasti olla mukana, tarvitsemme sinua! Toivomme, että myös RR-lehdessä julkaistut kuulumiset, rukouspyynnöt ja -vastaukset sekä työntekijöiden kirjoitukset voivat olla rohkaisuksi ja lohdutukseksi kaikille niitä lukeville, iästä riippumatta.

Haluan tukea erityisesti Pro Fide yhtyettä, miten se onnistuu?
Pro Fide -yhtye toimii SRO:n työyhteydessä, ja nuorisotiimistä erityisesti Markus Ikonen, Pro Fiden kitaristi, keskittyy bändin käytännön asioiden hoitamiseen ja työn suunnitteluun. Taloudellisesti voit tukea Pro Fideä kohdistamalla lahjasi bändin oman viitenumeron kautta lahjoitussivullamme.

Miten voin liittyä renkaaseen tai erota siitä?
Nopein tapa tulla mukaan tai erota renkaasta on laittamalla yhteystiedot meille sähköpostitse. Jos et käytä nettiä, voit ottaa yhteyttä meihin myös soittamalla 09 5123 910.
Työn tukijajoukkoihin mahtuu vielä! Liittyminen ei aiheuta sinulle mitään velvoitteita, vaan se on mahdollisuus osallistua yhteiseen työhön. Liittyessäsi saat kotiisi kahdesti vuodessa ilmestyvän Rukousrengas-lehden sekä lähettäjäkirjeemme, joissa kerrotaan työmme kuulumisista ja jaetaan työtämme koskevia rukousaiheita.

Tervetuloa lähettäjäksemme!

 

 

Suomen Raamattuopiston Säätiö (SROS) on Raamattuun ja luterilaiseen tunnustukseen sitoutuva itsenäinen kristillinen järjestö, jonka tarkoitus on julistaa evankeliumia, opettaa Raamattua, tarjota ihmisille hengellinen koti ja tukea lähetystyötä.
Rahankeräyslupa
Luvansaaja: Suomen Raamattuopiston Säätiö.
Rahankeräyslupa: POL–2015–9258.
Toimeenpanoaika ja -alue: 1.1.2016–31.12.2020 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.
Varat käytetään keräysaikana toimintakeskusten kuluihin, lähetystyöhön, leirien ja tapahtumien järjestämiseen sekä henkilöstökustannuksiin.
Myöntäjä: Poliisihallitus
Luvan myöntämispäivä: 10.12.2015.