Tue työtämme

”Kuinka he voivat uskoa siihen, josta eivät ole kuulleet?

Kuinka he voivat kuulla, ellei kukaan julista?
Kuinka kukaan voi julistaa, ellei häntä ole lähetetty?”
(Room. 10: 14-15)

 

Kutsumme sinua rukoilemaan nuorisotyön moninaisten haasteiden puolesta. Lapset, nuoret, nuoret aikuiset ja myös työntekijät tarvitsevat esirukousta. Toivomme, että liityt mukaan niiden korvaamattomien ihmisten joukkoon, jotka rukoilevat työmme puolesta. Jumala on luvannut vastata rukouksiin.

Kutsumme sinut mukaan tukemaan työtämme myös taloudellisesti. Suomen Raamattuopiston Säätiö ja sen nuorisotyö on taloudellisesti lähes kokonaan yksityisten ihmisten lahjoitusten varassa. Taloudellinen tuki on aina vapaaehtoinen lahja Jumalan valtakunnan työlle oman taloudellisen tilanteen mukaan. Voit tulla mukaan kuukausilahjoittajaksi tai antaa silloin kun se on sinulle mahdollista. Tutustu myös Rukousrenkaaseen, joka on nuorisotyömme lähettäjärengas. Kiitos lahjastasi!

Rukousrengas

Mikä on rukousrengas (eli RR)?

RR on Suomen Raamattuopiston Säätiön nuorisotyön lähettäjärengas. Renkaan jäsenet saavat meiltä säännöllisesti postia, jossa kerrotaan kuulumisia lapsi- ja nuorisotyön eri työmuodoista sekä julkaistaan esirukousaiheita.

 

Kenen kannattaa kuulua Rukousrenkaaseen?

RR on aikoinaan perustettu siksi, että nuorisotyölle ja Pro Fide -yhtyeelle on tarvittu esirukoilijoita ja taloudellisia tukijoita. Lisäksi on haluttu pitää yhteyttä kaikkiin, joiden elämään opisto on jollain tavalla kuulunut. Mukaan siis kannattaa tulla, jos haluat olla mukana tukemassa Raamattuopiston tekemää lapsi- ja nuorisotyötä. Mukana rukoilemassa ja tukemassa voit olla sen verran kuin oma elämäntilanne antaa myöten. Halutessasi voit tukea työtämme taloudellisesti säännöllisenä kuukausilahjoittajana tai antamalla silloin, kun se sopii parhaiten omaan tilanteeseesi.

 

Olen jo aikuinen, kannattaako minun enää olla mukana?

Ehdottomasti! Aina silloin tällöin joku kertoo eroavansa renkaasta siksi, että on jo liian vanha. Rukousrenkaassa ei kuitenkaan ole ikärajaa. Jos haluat olla jollain tavalla mukana kristillisessä lapsi- ja nuorisotyössä tai tukea Pro Fide -yhtyeen työtä, sinun kannattaa ehdottomasti olla mukana, tarvitsemme sinua! Toivomme, että myös lähettämämme kuulumiset, rukouspyynnöt ja -vastaukset sekä työntekijöiden kirjoitukset voivat olla rohkaisuksi ja lohdutukseksi kaikille niitä lukeville, iästä riippumatta.

 

Haluan tukea erityisesti Pro Fide yhtyettä, miten se onnistuu?

Pro Fide -yhtye toimii SRO:n työyhteydessä, ja nuorisotiimistä erityisesti Markus Ikonen, Pro Fiden kitaristi, keskittyy bändin käytännön asioiden hoitamiseen ja työn suunnitteluun. Taloudellisesti voit tukea Pro Fideä kohdistamalla lahjasi bändin oman viitenumeron kautta.

 

Miten voin liittyä renkaaseen tai erota siitä?
Nopein tapa tulla mukaan tai erota renkaasta on laittamalla yhteystiedot meille sähköpostitse. Jos et käytä nettiä, voit ottaa yhteyttä meihin myös soittamalla 09 5123 910.
Työn tukijajoukkoihin mahtuu vielä! Liittyminen ei aiheuta sinulle mitään velvoitteita, vaan se on mahdollisuus osallistua yhteiseen työhön. Liittyessäsi saat kotiisi kahdesti vuodessa ilmestyvän Rukousrengas-lehden sekä lähettäjäkirjeemme, joissa kerrotaan työmme kuulumisista ja jaetaan työtämme koskevia rukousaiheita.

Tervetuloa lähettäjäksemme!

 

Miten voin tukea nuorisotyötä taloudellisesti?

 

Mobile Pay 81122

Tilinumerot
Osuuspankki FI73 5720 2320 1095 43
Danske Bank FI40 8000 1100 0684 11
Nordea FI74 1378 3000 2196 30

Viitenumerot
Nuorisotyö  130 000 780 517
Pro Fide  130 000 781 516
Markus Ikonen  130 000 788 519
Tiina Karlsson  130 000 786 511
Timo Liiri  130 000 785 512

 

Raamattuopiston jumalanpalveluksissa kerätään myös säännöllisesti kolehti nuorisotyön tukemiseen.

 

Rahankeräyslupa

Suomen Raamattuopiston Säätiö(SROS) on Raamattuun ja luterilaiseen tunnustukseen sitoutuva itsenäinen kristillinen järjestö, jonka tarkoitus on julistaa evankeliumia, opettaa Raamattua, tarjota ihmisille hengellinen koti ja tukea lähetystyötä.

 

Rahankeräyslupa 2021 alkaen

Rahankeräyksen järjestäjä/luvan saaja: Suomen Raamattuopiston Säätiö sr.
Rahankeräyslupa nro: RA/2020/1645, myöntämispäivä 18.12.2020. Voimassa toistaiseksi.
Yhteystiedot: Helsingintie 10, 02700 Kauniainen (PL 15 02701 Kauniainen), info@sro.fi
Rahankeräysvarojen käyttötarkoitus:
Maksuttomien hengellisten tapahtumien, koulutusten ja nuorten leirien järjestämiseen. Hengellisten työntekijöiden, muusikoiden, puhujien ja esiintyjien palkkio-, palkka- ja matkakuluihin, kannatuskirjeiden lähettämiskuluihin. Tilavuokriin, tilaisuuksien radiointiin, striimaukseen, markkinointiin, Jumalanpalvelusten kuluihin. Lähetystyön kuluihin yhteistyöjärjestöjen kautta, raamattukoulutukseen, Raamatun tutkimuksen ja käännöstyön tukemiseen, Raamattujen ja hengellisten kirjojen hankintaan, varastointiin ja jakeluun liittyviin kustannuksiin Suomessa ja ulkomailla. Säätiön Raamatunmaa-näyttelyn ylläpitoon ja kehittämiseen. Kauniaisissa, Sotkamossa ja Oulussa sijaitsevien toimintakeskusten kiinteistöjen ylläpitokuluihin, peruskorjaukseen ja rakentamiseen sekä rakennuslainojen lyhentämiseen yleishyödyllisen toiminnan osalta. Yleishyödyllisen koulutuksen järjestämisestä aiheutuviin kuluihin: oppilasmatkoihin, opetusvälineisiin, soittimien hankintaan, yksittäisten oppilaiden opiskelun tukemiseen.
Myöntäjä: Poliisihallitus

 

Rahankeräyslupa 2016-2020

Luvansaaja: Suomen Raamattuopiston Säätiö.
Rahankeräyslupa: POL–2015–9258.
Toimeenpanoaika ja -alue: 1.1.2016–31.12.2020 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.
Varat käytetään keräysaikana toimintakeskusten kuluihin, lähetystyöhön, leirien ja tapahtumien järjestämiseen sekä henkilöstökustannuksiin.
Myöntäjä: Poliisihallitus
Luvan myöntämispäivä: 10.12.2015.