Isoset

Haluaisitko sinä toimia isosena tai vapaaehtoisena ohjaajana Suomen Raamattuopiston leireillä Vuokatinrannassa ja Kauniaisissa?

NÄIN HAET ISOSEKSI

Isoshaku on tie Raamattuopiston leireille isosen tehtäviin. Tarvitsemme isosia leireille ympäri vuoden, joten haussa kannattaa laittaa rasti ruutuun kaikkien niiden leirien kohdalle, jotka sinua kiinnostavat! Jos käyt riparin kesällä, voit täyttää heti isoshaun seuraavalle vuodelle, ja saatamme kysyä sinua isoseksi jo samana syksynä. Joten kannattaa täyttää isoshaku ajoissa!

Isosvalinnat tehdään seuraavasti::

Joulu-tammikuussa valitaan ensimmäiset isoset kesän leireille ja tammikuun GJ-leirille.
Helmi-maaliskuussa valitaan tarvittaessa lisää isosia kesän lasten- varhaisnuorten ja avioliittoleireille.
Elokuussa valitaan isoset syksyn GJ-leirille.

Edellytämme rippikouluisosilta osallistumista Verkkoiskon 1. vuoteen. Muiden leirien isosille se ei ole pakollista, mutta katsotaan eduksi.
  • Lisävinkki: rippikouluisosille on rajoitettu määrä paikkoja, joten hae rohkeasti muillekin leireille. Halu hakea myös muihin, kuin rippikouluisosen tehtäviin voidaan katsoa eduksi myös rippikoulupaikkoja täytettäessä.

 

Hae isoseksi tästä.

Emme maksa isosille palkkiota, mutta matkakulut korvataan julkisten kulkuvälineiden kulujen mukaan.

 

 

VERKKOISOSKOULUTUS

Koulutukseen kuuluu seitsemän tehtävää, jotka tehdään lukuvuoden aikana. Tehtävissä pohditaan kristittynä elämistä ja kasvamista, joten verkkoisko on tosi hyödyllinen juttu, vaikket isoseksi tahtoisikaan!

Ilmoittauduttuasi saat ensimmäisen tehtävän sähköpostiisi lokakuun lopulla ja siitä homma lähtee sitten käyntiin.

Ensimmäinen vuosi sisältää pohdintaa uskon peruskysymyksistä ja antaa valmiuksia isosena toimimiseen. Sen käyminen on edellytys ripari-isosen tehtäviin.

Ilmoittaudu 1. vuoden verkkoiskoon tästä.

Toinen vuosi syventää ensimmäisenä vuonna opittua ja valmentaa mm. riparin isoison ja lastenleirien vapaaehtoisohjaajan tehtäviin.

Ilmoittaudu 2. vuoden verkkoiskoon tästä.

 

ISOSKOULUTUSLEIRI:

 

Vuokatinrannan isoskoulutusleiri 

Kesän leireille valituille isosille järjestetään oma koulutusleiri keväällä Vuokatinrannassa. Leirillä valmistaudutaan yhdessä tulevan kesän leireihin, harjoitellaan isostaitoja ja tutustutaan toisiin isosiin.

 

OLETKO JO TÄYSI-IKÄINEN? HAE LEIREILLE OHJAAJAKSI!

Moni ajattelee täysi-ikäiseksi tultuaan, että on jo ihan liian vanha olemaan mukana leireillä. Emme ole samaa mieltä! 🙂 Joka kesä leireillämme tarvitaan täysi-ikäisiä isosten isosia ripareilla, vapaaehtoisia ohjaajia lastenleireillä ja ikäryhmävastaavia avioliittoleirien lasten ohjelmassa. Isoshaun kautta voit ilmoittaa kiinnostuksesi toimia myös näissä tehtävissä.

Haku vuodelle 2021 alkaa syyskuun alussa.