Isoset

Haluaisitko sinä toimia isosena tai vapaaehtoisena ohjaajana Suomen Raamattuopiston leireillä Vuokatinrannassa ja Kauniaisissa?

NÄIN HAET ISOSEKSI

Isoshaku on tie Raamattuopiston leireille isosen tehtäviin. Tarvitsemme isosia leireille ympäri vuoden, joten haussa kannattaa laittaa rasti ruutuun kaikkien niiden leirien kohdalle, jotka sinua kiinnostavat! Jos käyt riparin kesällä, voit täyttää heti isoshaun seuraavalle vuodelle, ja saatamme kysyä sinua isoseksi jo samana syksynä. Joten kannattaa täyttää isoshaku ajoissa!

Isosvalintojen aikataulu kulkee yleensä seuraavasti:
Elokuu: Syksyn GJ-leirin isoset heti syksyn alussa
Marras-joulukuu, kesän ensimmäinen valinta: Riparit, talven GJ, kesän lasten- ja varkkarileirit
Helmi-maaliskuu, toinen valintakierros: Lasten- ja varhaisnuorten leirien täydennys ja avioliittoleirit

Hae isoseksi syksyn 2017 ja kesän 2018 leireille tästä!

Emme maksa isosille palkkiota, mutta matkakulut korvataan julkisten kulkuvälineiden kulujen mukaan.

 

VERKKOISOSKOULUTUS

Verkkoisko on sähköpostin kautta toteutettava isoskoulutus. Koulutukseen kuuluu seitsemän tehtävää, jotka tehdään lukuvuoden aikana. Isosen vastuiden lisäksi tehtävissä pohditaan kristittynä elämistä ja kasvamista, joten verkkoisko on tosi hyödyllinen juttu, vaikket isoseksi tahtoisikaan!

Syksyllä 2017 verkkoisoskoulutus uudistuu ja on jatkossa kolmen vuoden mittainen. Voit itse valita, kuinka moneen osaan koulutusta haluat osallistua. Jatkossa jokaisen vuoden koulutuksessa on enemmän myös kristittynä elämiseen ja oman uskonelämän hoitamiseen liittyvää pohdinta

Ensimmäinen vuosi sisältää isosen perustehtävien opiskelua ja sen käyminen on edellytys ripari-isosen tehtäviin.

Ilmoittaudu 1. vuoden verkkoiskoon tästä.

Toinen vuosi syventää ensimmäisenä vuonna opittua ja valmentaa mm. riparin isoison ja lastenleirien vapaaehtoisohjaajan tehtäviin.

Ilmoittaudu 2. vuoden verkkoiskoon tästä.

Kolmas vuosi valmistaa vapaaehtoistyöhön, eli esim. leirien ryhmävastaavien ja ohjaajien tehtäviin. Vuoteen kuuluu myös käytännön harjoittelu jollain nuorisotyön leirillä (varhaisnuoret, nuoret, riparit).

Ilmoittaudu 3. vuoden verkkoiskoon tästä.

 

ISOSKOULUTUSLEIRIT:

 

Vuokatinrannan isoskoulutusleiri 

Kesän leireille valituille isosille järjestetään oma koulutusleiri keväällä Vuokatinrannassa. Leirillä valmistaudutaan yhdessä tulevan kesän leireihin, harjoitellaan isostaitoja ja tutustutaan toisiin isosiin.

 

OLETKO JO TÄYSI-IKÄINEN? HAE LEIREILLE OHJAAJAKSI!

Moni ajattelee täysi-ikäiseksi tultuaan, että on jo ihan liian vanha olemaan mukana leireillä. Emme ole samaa mieltä! 🙂 Joka kesä leireillämme tarvitaan täysi-ikäisiä isosten isosia ripareilla, vapaaehtoisia ohjaajia lastenleireillä ja ikäryhmävastaavia avioliittoleirien lasten ohjelmassa. Isoshaun kautta voit ilmoittaa kiinnostuksesi toimia myös näissä tavallisia isosen hommia vastuullisemmissa tehtävissä, ja maksamme tehdystä työstä myös pienen korvauksen. Suosittelemme myös osallistumista isoskoulutuksen kolmosvuoteen, jonka painopisteenä on ryhmän vastaavien ja ohjaajien tehtävät.

Hae isoseksi tästä!