Isoset

Haluaisitko sinä toimia isosena tai vapaaehtoisena ohjaajana Suomen Raamattuopiston leireillä Vuokatinrannassa ja Kauniaisissa?

 

NÄIN HAET ISOSEKSI

Isoshaku on tie Raamattuopiston leireille isosen tehtäviin. Tarvitsemme isosia leireille ympäri vuoden, joten haussa kannattaa laittaa rasti ruutuun kaikkien niiden leirien kohdalle, jotka sinua kiinnostavat! Jos käyt riparin kesällä, voit täyttää heti isoshaun seuraavalle vuodelle, ja saatamme kysyä sinua isoseksi jo samana syksynä. Joten kannattaa täyttää isoshaku ajoissa!

Isosvalintojen aikataulu kulkee yleensä seuraavasti:
Elokuu: Syksyn GJ-leirin isoset heti syksyn alussa
Joulukuu, kesän ensimmäinen valinta: Riparit, talven GJ, kesän lasten- ja varkkarileirit
Maalis-huhtikuu, toinen valintakierros: Lasten- ja varhaisnuorten leirien täydennys ja avioliittoleirit

Isoseksi voi siis hakea syksyn alusta kevääseen, mutta osa kesänkin isospaikoista jaetaan jo joulukuussa!

Hae isoseksi syksyn 2017 ja kesän 2018 leireille tästä!

Emme maksa isosille palkkiota, mutta matkakulut korvataan julkisten kulkuvälineiden kulujen mukaan.

 

VERKKOISKO

Verkkoisko on sähköpostin kautta toteutettava isoskoulutus. Koulutukseen kuuluu seitsemän tehtävää, jotka tehdään lukuvuoden aikana. Isosen vastuiden lisäksi tehtävissä pohditaan kristittynä elämistä ja kasvamista, joten verkkoisko on hyödyllinen, vaikket isoseksi tahtoisikaan!

Verkkoiskon 1. vuosi vaaditaan rippikouluisosiltamme, mutta se on hyödyksi myös muiden leirien isosille.
Ilmoittaudu 1. vuoden verkkoiskoon tästä.

Verkkoiskon 2. vuosi syventää ensimmäisenä vuonna opittua ja saat mahdollisuuden toimia isoisona ripareilla. Koulutus antaa myös taitoja lastenleirien vapaaehtoisohjaajan tehtäviin.
Ilmoittaudu 2. vuoden verkkoiskoon tästä.

 

ISKOLEIRI:

Isoskoulutusleiri järjestetään keväisin Vuokatinrannassa. Leirillä valmistaudutaan yhdessä tulevan kesän leireihin, harjoitellaan isostaitoja ja tutustutaan toisiin isosiin. Leirille kutsutaan kaikki kesän leireille isoseksi valitut ja se on osallistujille ilmainen.

 

OLETKO JO TÄYSI-IKÄINEN? HAE LEIREILLE OHJAAJAKSI!

Moni ajattelee täysi-ikäiseksi tultuaan, että on jo ihan liian vanha olemaan mukana leireillä. Emme ole samaa mieltä! 🙂 Joka kesä leireillämme tarvitaan täysi-ikäisiä isosten isosia ripareilla, vapaaehtoisia ohjaajia lastenleireillä ja ikäryhmävastaavia avioliittoleirien lasten ohjelmassa. Isoshaun kautta voit ilmoittaa kiinnostuksesi toimia myös näissä tavallisia isosen hommia vastuullisemmissa tehtävissä, ja maksamme tehdystä työstä myös pienen korvauksen.

Hae isoseksi tästä!