Isoseksi Suomen Raamattu­opiston leireille

Haluaisitko sinä toimia isosena tai vapaaehtoisena ohjaajana Suomen Raamattuopiston leireillä Vuokatinrannassa ja Kauniaisissa?

 

Vuokatinrannassa on joka kesä tarjolla monipuolisia tehtäviä rippileireillä, lastenleireillä ja avioliittoleirin lastenohjelmassa.  Siksi tarvitsemme kymmeniä isosia ja vapaaehtoisia ohjaajia joka kesä.

 

Kesän lisäksi meillä on syksyllä ja keväällä Kauniaisissa koululaisten toimintapäiviä ja Gospel junior -leirejä, joihin tarvitsemme myös isosia ja ohjaajia.

Leiriläisiä Vuokatissa Nuoria Leiri Nuoret Tyttö Vuokatinranta

Näin haet isoseksi

Täytä hakulomake oheisesta linkistä.

Edellytämme rippikouluisosilta osallistumista Verkkoiskon 1. vuoteen. Muiden leirien isosille se ei ole pakollista, mutta katsotaan eduksi.

Lisävinkki: rippikouluisosille on rajoitettu määrä paikkoja, joten hae rohkeasti muillekin leireille. Halu hakea myös muihin, kuin rippikouluisosen tehtäviin voidaan katsoa eduksi myös rippikoulupaikkoja täytettäessä.

Milloin isos­valinnat tehdään?

Kesän leirien isosvalinnat tehdään alkuvuodesta ja tarvittaessa isosvalintoja täydennetään myöhemmin keväällä.
Kauniaisissa järjestettäville koululaisten Gospel junior -leireille (tammi- ja syyskuu) isoset valitaan noin kuukausi ennen leiriä.

Koulutukseen kuuluu seitsemän tehtävää, jotka tehdään lukuvuoden aikana. Tehtävissä pohditaan kristittynä elämistä ja kasvamista, joten verkkoisko on tosi hyödyllinen juttu, vaikket isoseksi tahtoisikaan!

Ilmoittauduttuasi saat ensimmäisen tehtävän sähköpostiisi lokakuun lopulla ja siitä homma lähtee sitten käyntiin.

Ensimmäinen vuosi sisältää pohdintaa uskon peruskysymyksistä ja antaa valmiuksia isosena toimimiseen. Sen käyminen on edellytys ripari-isosen tehtäviin.

Toinen vuosi syventää ensimmäisenä vuonna opittua ja sisältää yhdessä tehtävän projektin SRO:n nuorisotyössä.

Kolmas vuosi antaa valmiuksia isoisona ja leirin apuohjaajana toimimiseen.

Isos­koulutus­leiri

Kesän leireille valituille isosille järjestetään oma koulutusleiri keväällä Vuokatinrannassa. Leirillä valmistaudutaan yhdessä tulevan kesän leireihin, harjoitellaan isostaitoja ja tutustutaan toisiin isosiin. Leirin tarkemman ajankohdan löydät toimintakalenterista.

Oletko jo täysi-ikäinen?

Hae leirille ohjaajaksi!

Moni ajattelee täysi-ikäiseksi tultuaan, että on jo ihan liian vanha olemaan mukana leireillä. Emme ole samaa mieltä!

Joka kesä leireillämme tarvitaan täysi-ikäisiä isosten isosia ripareilla, vapaaehtoisia ohjaajia lastenleireillä ja ikäryhmävastaavia avioliittoleirien lasten ohjelmassa. Isoshaun kautta voit ilmoittaa kiinnostuksesi toimia myös näissä tehtävissä.

Nooa2