Isoset

Haluaisitko sinä toimia isosena tai vapaaehtoisena ohjaajana Suomen Raamattuopiston leireillä Vuokatinrannassa ja Kauniaisissa?

NÄIN HAET ISOSEKSI

Isoshaku on tie Raamattuopiston leireille isosen tehtäviin. Tarvitsemme isosia leireille ympäri vuoden, joten haussa kannattaa laittaa rasti ruutuun kaikkien niiden leirien kohdalle, jotka sinua kiinnostavat! Jos käyt riparin kesällä, voit täyttää heti isoshaun seuraavalle vuodelle, ja saatamme kysyä sinua isoseksi jo samana syksynä. Joten kannattaa täyttää isoshaku ajoissa!

Isosvalintojen aikataulu kulkee yleensä seuraavasti:
Elokuu: syyskuun koululaisten Gospel Junior -leiri
Marras-joulukuu: tammikuun koululaisten Gospel Junior -leiri, Kreikan ripari
Tammikuu: Vuokatinrannan riparit, kesän lasten- ja varkkarileirit
Helmi-maaliskuu, toinen valintakierros: Lasten- ja varhaisnuorten leirien täydennys ja avioliittoleirit

Hae isoseksi syksyn 2018 sekä kevään ja kesän 2019 leireille tästä!

Emme maksa isosille palkkiota, mutta matkakulut korvataan julkisten kulkuvälineiden kulujen mukaan.

 

VERKKOISOSKOULUTUS

Koulutukseen kuuluu seitsemän tehtävää, jotka tehdään lukuvuoden aikana. Tehtävissä pohditaan kristittynä elämistä ja kasvamista, joten verkkoisko on tosi hyödyllinen juttu, vaikket isoseksi tahtoisikaan!

Ilmoittauduttuasi saat ensimmäisen tehtävän sähköpostiisi lokakuun lopulla ja siitä homma lähtee sitten käyntiin.

Ensimmäinen vuosi sisältää pohdintaa uskon peruskysymyksistä ja antaa valmiuksia isosena toimimiseen. Sen käyminen on edellytys ripari-isosen tehtäviin.

Ilmoittaudu 1. vuoden verkkoiskoon tästä.

Toinen vuosi syventää ensimmäisenä vuonna opittua ja valmentaa mm. riparin isoison ja lastenleirien vapaaehtoisohjaajan tehtäviin.

Ilmoittaudu 2. vuoden verkkoiskoon tästä.

 

ISOSKOULUTUSLEIRI:

 

Vuokatinrannan isoskoulutusleiri 

Kesän leireille valituille isosille järjestetään oma koulutusleiri keväällä Vuokatinrannassa. Leirillä valmistaudutaan yhdessä tulevan kesän leireihin, harjoitellaan isostaitoja ja tutustutaan toisiin isosiin.

 

OLETKO JO TÄYSI-IKÄINEN? HAE LEIREILLE OHJAAJAKSI!

Moni ajattelee täysi-ikäiseksi tultuaan, että on jo ihan liian vanha olemaan mukana leireillä. Emme ole samaa mieltä! 🙂 Joka kesä leireillämme tarvitaan täysi-ikäisiä isosten isosia ripareilla, vapaaehtoisia ohjaajia lastenleireillä ja ikäryhmävastaavia avioliittoleirien lasten ohjelmassa. Isoshaun kautta voit ilmoittaa kiinnostuksesi toimia myös näissä tehtävissä.

Hae ohjaajaksi tästä!