Leirit ja tapahtumat

Tervetuloa mukaan Raamattuopiston nuortenleireille ja tapahtumiin tutustumaan uusiin ihmisiin, viettämään aikaa toisten kristittyjen nuorten kanssa, pelaamaan, laulamaan, rukoilemaan ja tutustumaan Taivaalliseen Isäämme.

Vuokatinrannassa pidettävät nuortenleirit on suunnattu rippikoulun käyneille nuorille ja nuorille aikuisille. Leirien keskimääräiset osallistujat ovat 15-20 vuotiaita, mutta myös nuorille aikuisille on suunniteltu omaa ohjelmaa isoimmille leireille.

Myös Raamattuopistolla Kauniaisissa järjestetään erilaisia tapahtumia ja minileirejä nuorille ja nuorille aikuisille. Tuoreimmat tiedot löytyvät nuorten ja nuorten aikuisten omista toimintakalentereista.

Uuden­vuoden­leiri

Tule vaihtamaan vuosi parhaassa seurassa ja parhaassa paikassa!

UV-leiri on neljäpäiväinen nuortenleiri, joka alkaa 29.12. ja päättyy uudenvuodenpäivänä.

Ohjelmassa on tekemistä niin sisällä, kuin ulkona, raamattuopetusta, rukousta, laulamista, hengausta ja tietenkin  legendaarinen uudenvuodengaala!
Mukaan ovat tervetulleita nuoret ja nuoret aikuiset.

Kirkon alojen opiske­lijoiden leiri

Hänen majesteettinsa palveluksessa on leiri kaikille kirkon alojen opiskelijoille, jotka tahtovat tulla tutustumaan uusiin ihmisiin ja pohtia tulevaa työtä ja hengellisen työntekijän identiteettiä.
Leirin järjestävät yhteistyössä Suomen Raamattuopisto, Suomen Luterilainen Evankeliumihdistys, Kansanlähetys ja Suomen Teologinen Instituutti.

Leiriläisiä Vuokatissa 2

Pääsiäis­leiri

Tervetuloa Vuokattiin kristinuskon suurimman juhlan äärelle!

Pääsiäisenä Vuokatinrannassa järjestetään pääsiäisleiri sekä nuorille että nuorille aikuisille. Meillä on siis sinulle paikka, koitpa sitten olevasi nuori, jo nuori aikuinen tai jotain siltä väliltä.

Leiri on neljäpäiväinen ja ohjelmassa on tarjolla yhteistä aikaa Raamatun äärellä, uusien ja vanhojen ystävien tapaamista, ulkoilua, illanviettoja ja vaikka mitä mukavaa!

Nuorten Hengelliset syventymis­päivät

Hengelliset syventymispäivät tai tuttavallisemmin "Hesp" on Suomen Raamattuopiston kesäjuhla, joka järjestetään elokuussa Raamattuopistolla Kauniaisissa.

Nuorten hesp on hyvä syy tulla tervehtimään pääkaupunkiseudun kavereita ja samalla tutustua nuorisotyön päämajaan!

Jatkis

Jatkoripari, eli tuttavallisemmin Jatkis, on kunkin kesän rippikoululaisten ja isosten miitti Vuokatinrannassa. Jatkis järjestetään heti syyskuussa. Tule mukaan tapaamaan riparikavereita ja isosiasi ja uusia kavereita!

Leiriläisiä Vuokatissa 5

Megajatkis

Megajatkis on nimensä mukaisesti iso! Eli se on jatkis kaikille riparin käyneille nuorille, olitpa sitten viime kesän riparilainen tai jo vähän vanhempi. Ohjemassa on musiikkia, rukousta, raamattuopetusta ja yhdessäoloa Vuokatinrannan upeissa maisemissa!

Valoa pi­mey­teen -tapah­tuma

Sinä nuori tai nuori aikuinen tule vielä ennen joulun kiireitä hengähtämään Raamattuopistolle ja viettämään aikaa yhdessä. Tarjolla on hyvää Raamattuopetusta, keskustelua päivän polttavista kysymyksistä, monenlaista musaa, night cafe open stageineen ja vaikka mitä muuta mukavaa.

Leiriläisiä Vuokatissa 7c