Opiskelu

Nuorten raamattulinja PK

h

Avaa lisätiedot »

h

Legendaarinen Nuorten raamattulinja PK on tarkoitettu 16–26-vuotiaille nuorelle, joka haluaa viettää ainutlaatuisen vuoden syventyen Raamattuun.

Raamattuopistolla on turvallista ottaa askeleita kohti itsenäistymistä ja oman elämän päätöksiä. Toisten nuorten kanssa asuessa ja opiskellessa karttuvat myös ihmissuhde- ja vuorovaikutustaidot. Opiskella voit lukukauden tai lukuvuoden.

Elämä tuntuu välillä sattumanvaraiselta kaaokselta. Jumalalla on kuitenkin oma suunnitelmansa, jonka hän toteuttaa. Hän on ilmoittanut sanansa Raamatussa. Raamattu osoittaa tien hänen yhteyteensä ja ohjaa meitä elämään hänen tahtonsa mukaisesti. Jumalan tarkoitus on myös, että meillä olisi yhteys toisiimme.

Tule tutustumaan Raamatun punaiseen lankaan ja oman elämäsi tarinaan!

 

Lisäinfoa ja hakuohjeet

h

PK International

h

Avaa lisätiedot »

Kiva porukka, yhteyttä, ystävyyttä ja yhteinen tehtävä maailmalla = PK International. Linja on tarkoitettu sinulle 18–26-vuotias nuori aikuinen, joka haluat opiskella Raamattua ja saada ainutlaatuisen näkökulman kansainväliseen työhön.

Lukuvuoden aikana opiskelemme Raamatun, kristillisen uskon ja lähetystyön perusteita. Tutustumme erilaisten kulttuurien ja uskontojen väliseen kohtaamiseen.  Syvennymme myös kokonaisvaltaiseen kristillisen työn eri osa-alueisiin ja menetelmiin Suomessa ja maailmalla. Samalla sinulla on myös hyvä mahdollisuus kysellä ja prosessoida omaa kutsuasi ja paikkaasi Jumalan valtakunnan työssä.

Opiskeluun sisältyy ainutlaatuinen kahden kuukauden mittainen opintojakso ulkomailla. Kurssi ja opiskelu toteutetaan yhteistyössä Nuorten raamattulinjan kanssa.

Lisäinfoa ja hakuohjeet

Musiikkilinja

h

Avaa lisätiedot »

h

Musiikkilinja on intensiivistä opiskelua ja kehittymistä oman instrumentin parissa ammattitaitoisten opettajien johdolla. Rentoa meininkiä mukavassa seurassa. Tuhdisti tarpeellista musiikin teoriaa. Yhtyesoittoa ja laulua. Keikkoja ja konsertteja. Rautaista raamattuopetusta, tiukka paketti uskon perusasiaa. Luovuuden iloa.

Musiikkilinjalla voi opiskella monenlaisia instrumentteja, kitarasta rocklauluun ja trumpetista rumpusettiin. Paljon soitetaan ja lauletaan erilaisissa kokoonpanoissa ja jokainen saa viikoittain yksityisopetusta valitsemastaan instrumentista. Musiikin teoria ja käytäntö kulkevat käsi kädessä.

Yhdessä tekemisen mukava meininki on olennainen osa musiikkilinjaa, samoin uskon asioiden luonteva läsnäolo. Mukaan mahtuvat monen tasoiset musiikin harrastajat ja kullekin laaditaan henkilökohtainen opintosuunnitelma omien tarpeiden mukaan. Opiskella voit lukukauden tai -vuoden.

Linja soveltuu sinulle, joka tahdot kehittyä monipuolisesti muusikkona tai musiikin harrastajana sekä kasvaa kristittynä. Musiikkilinja on myös oivallinen mahdollisuus viettää välivuosi tai valmistautua musiikin ammattiopintojen pääsykokeisiin.

Linjan vastaavat opettajat ovat Mikko Nikula, V-P Kangas ja Mari-Kaisa Auvinen. Lisäksi tuntiopettajina  on suuri joukko loistavia muusikoita.

Lisäinfoa ja hakuohjeet

h

Missiomusalinja

h

Avaa lisätiedot »

Missiomusalinjalla viemme ilosanomaa eteenpäin musiikin keinoin Suomessa ja ulkomailla. Opiskelemme musiikkia ja Raamattua. Erityisesti pureudumme musiikin mahdollisuuksiin lähetystyössä ja evankelioinnissa. Linja on käytännönläheinen eli keikkailemme paljon.

Missiomusalinja muodostaa omat itsenäiset bändinsä, jotka saavat ohjausta sekä sähköisessä että akustisessa musiikissa, painottuen folk- ja pop-tyyppiseen gospelmusiikkiin. Myös vanhempaa suomalaista hengellistä musiikkia sovitetaan kulloiseenkin keikkaan sopivaksi sekä luodaan aivan uusia biisejä siivittämään evankeliumin sanomaa. Ryhmä pääsee hengellisen musiikin konkareiden kanssa tien päälle, keikkailemaan kouluihin, seurakuntiin, pienemmille ja isommille areenoille. Keväällä on 3-4:n viikon mittainen ulkomaanjakso. Toinen vuoden 2014-2015 Missiomusalinjan yhtyeistä teki esiintymismatkan Japaniin ja toinen Bulgariaan sekä Etu-Aasiaan. Vuoden 2015-2016 Missiomusalinjan matka suuntautui Kirgisiaan ja Bulgariaan.

Missiomusalinja opiskelee osittain yhdessä musiikkilinjan kanssa: esimerkiksi musiikin teoriaa, musiikkiteknologiaa, musiikin teologiaa. Osittain opetus tapahtuu PK Internationalin kanssa missiologiaan ja kansainvälisyyteen liittyvillä tunneilla. Juurevaa raamatunopetusta tarjoilevat Raamattuopiston opettajat.

Lisäinfoa ja hakuohjeet

Urheilulinja

h

Avaa lisätiedot »

h

Urheilulinja on intensiivistä opiskelua, kasvua ja kehittymistä urheilun ja liikunnan parissa sekä kristittynä. Koulutus on myös yhdessä tekemistä ja toistemme kokemuksista oppimista.

Linjalla on runsaasti pelaamista ja liikuntaa. Siellä opiskellaan Raamattua ja ollaan mukana järjestämässä tavoittavia liikuntatapahtumia yhdessä seurakuntien kanssa.

Mikä sinua kiinnostaa?

Urheilu yhdistää ympäri maailmaa, myös Suomessa. Mikäli olet kiinnostunut joistakin alla olevista teemoista, tule rohkeasti mukaan.

– Liikunta arjen harrastuksena

– Tavoitteellinen urheilu

– Valmentaminen

– Urheilulähetystyö

– Kristittynä urheilun maailmassa ja kristillisen urheilutyön eri muodot

– Kristillinen Urheiluseuraharrastus

– Liikunnan psykologia

– Kansanopistovuosi Raamatun ja liikunnan merkeissä Kauniaisten puutarhamaisessa ympäristössä, hyvien urheilumahdollisuuksien äärellä

– Liikunnan alan ammattilaisuus

 

Lisäinfoa ja hakuohjeet