Vuokatinrannan rippikoulut

Elämän tärkein leiri?

Tervetuloa mukaan riparille juuri sellaisena kuin olet! Vuokatinrannan leiriläiset tulevat ympäri Suomea ja vain harvat tuntevat toisensa ennestään, joten riparilla saa olla vapaa kaikista rooleista ja taakoista, mitä koulu- ja harrastemaailmassa saattaa kohdata. Leiri on myös keskivertoriparia pidempi, joten siellä on hyvin aikaa pohtia oman elämän isoja kysymyksiä: Millainen minä olen, mistä pidän, mitkä ovat toiveitani, mitkä vahvuuksiani? Itsetutkiskelun kanssa ei ole kiire ja samalla voi tutustua paremmin muihin leiriläisiin.

Vuokatinrannassa on

  • pitkät 12 päivän leirit
  • uusia kavereita ympäri Suomen
  • Vuokatin upeat maisemat
  • mahtavat ja motivoituneet isoset
  • monipuolinen opetus
  • vapaus olla oma itsesi ja pohtia elämän suuria kysymyksiä

 

Kesän 2020 rippikoulut

Perinteinen ykkösripari saa kesäksi 2020 uuden ilmeen.

Ykkösriparilla on perinteisen ripariohjelman ohella mahdollista kokeilla monenlaisia aktiviteettia ja tutustua erilaisiin urheilulajeihin SRO:n urheilulinjan vastaavan opettajan Niko Ijäksen johdolla. Riparilla ei edellytetä, että olisit kilpaurheilija tai edes säännöllinen urheilun harrastaja. Positiivinen ja reipas asenne erilaisten lajien kokeilemiseen ja uuden oppimiseen riittää.

Ykkösripari on 2.–13.6.2020 ja konfirmaatio 13.6. Sotkamossa. Leirin hinta on 340 euroa.

Leirin vastaava pastori: Kai Lappalainen.

1. riparille otetaan mukaan 25 leiriläistä.

Kesän 2020 leirien ilmoittautuminen on päättynyt. Jos olet vielä kiinnostunut Suomen Raamattuopiston rippikoulusta, ota yhteyttä nuorisopastori Timo Liiriin (timo.liiri@sro.fi)

 

Vuokatinrannan kakkosripari on hyvästä syystä klassikko ja monille se ainoa oikea vaihtoehto. Heinäkuun loppupuoli on erinomaista aikaa leireillä Vuokatissa uusien kaverien kanssa mielenkiintoisen opetuksen ja monipuolisen yhteisen tekemisen parissa. Teemme leiriltä myös päiväretken Tiilikan kansallispuistoon ja hyödynnämme Vuokatin monipuolisia harrastusmahdollisuuksia. 

2. Ripari on 21.7.–1.8.2020 ja konfirmaatio 1.8. Sotkamossa. Leirin hinta on 340 euroa.

Leirin vastaava pastori: Timo Liiri

Kakkosriparille otetaan mukaan 25 leiriläistä.

Kesän 2020 leirien ilmoittautuminen on päättynyt. Jos olet vielä kiinnostunut Suomen Raamattuopiston rippikoulusta, ota yhteyttä nuorisopastori Timo Liiriin (timo.liiri@sro.fi)

 

Lisätietoja:
SRO:n nuorisotyö (nuoret(at)sro.fi) tai nuorisopastori Timo Liiri (timo.liiri(at)sro.fi, 09 5123 9133)