Vuokatinrannan rippikoulut

Vuokatinrannan riparit ovat klassikko ja hyvästä syystä!

12 päivän leiriin mahtuu paljon ikimuistoisia juttuja, kuten paljon uusia kavereita, mahtavat isoset, rautaista opetusta kristinuskon ydinasioista, patikkareissun Tiilikkajärven kansallispuistossa, hyvää ruokaa ja rentoa yhdessäoloa Vuokatinrannan upeissa maisemissa.

Alkukesän leiri sopii niille, jotka haluavat hypätä leirielämään heti kouluvuoden päätteeksi ja loppukesän leiri on kesäloman huippukohta ennen paluuta kouluun. Kumpi on sun juttu?

 

Vuokatinrannan rippikouluista sanottua:

”Vuokatinrannan rippikoulu oli ehdottomasti yksi elämäni parhaimmista kokemuksista! Siellä sain muun muassa rohkeutta olla oma itseni, paljon uusia ystäviä sekä tärkeimpänä kuulla Jumalan sanaa ja laadukkaita opetuksia!” 

”Vuokattiin tulessa tietää jo isosien, ohjaajien ja leirilästen olevan mukavaa ja aitoa porukkaa. Luottamus syntyy nopeasti leiriläisten ja isosten välille sekä vetäjät puhuvat huumorinkielellä ja ovat aidosti kiinnostuneita leiriläisten asioista. Vuokatinrannan järvi korostaa kaunista maisemaa koppipalloa pelatessa ja mahdollisuuksia liikkua luonnossa. Ruoka on aina hyvää sekä henkilökunta on ystävällistä.” 

”Paljon muutakin kuin ”Jeesustelua”!”    ”Rento, elämyksellinen ja aivan huippu!”      ”Ihana <3!”

Kesän 2021 rippikoulut

Ykkösripari on 8.–19.6.2021 ja konfirmaatio 19.6. Sotkamossa. Leirin hinta on 360 euroa.

1. riparille otetaan mukaan 25 leiriläistä.

Leiri on täynnä.

 

2. Ripari on 27.7.–7.8.2021 ja konfirmaatio 7.8. Sotkamossa. Leirin hinta on 360 euroa.

Kakkosriparille otetaan mukaan 25 leiriläistä.

2. riparin ilmoittautumisaika on päättynyt. Leiri- tai peruutuspaikkoja voi kysyä nuorisotoimistosta (nuoret(at)sro.fi) tai suoraan Timolta (timo.liiri(at)sro.fi).

 

Lisätietoja:
SRO:n nuorisotyö (nuoret(at)sro.fi) tai nuorisopastori Timo Liiri (timo.liiri(at)sro.fi, 09 5123 9133)