Toiminta: Koululaiset

Mahdoton tehtävä! - Virtuaalileirimiitti 2020 (8–14-vuotiaille)
17.6. klo 13.00

ingressikuva
Koronavirustilanteesta ja hallituksen asettamista kokoontumisrajoituksista johtuen emme tänä kesänä kokoonnu perinteisille koululaisten toiminnallisille Salaisuusleireille Vuokatinrantaan, vaan pidämme turvallisuuden ja kaikille tasapuolisen osallistumismahdollisuuden vuoksi verkkoleiripäivän juhannusta edeltävällä viikolla.

Luvassa on hauskaa ja uudenlaista etäleiriohjelmaa, toiminnallinen raamishetki ja mukavaa leirifiilistä mahtavien isosten ja ohjaajien kanssa kolmessa miittitapaamisessa etäleiripäivän aikana. Osallistumiseen tarvitset verkkoyhteyden ja tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen.

8–14 -vuotiaiden Leirimiitti 17.6.2020.

Ilmoittautumisessa ilmoitettuun huoltajan sähköpostiosoitteeseen lähetetään miittiä edeltävällä viikolla ns. leirikirje ja osallistumisen tekniset ohjeet.

Linkki ilmoittautumislomakkeeseen lisätiedoissa.


Ilmoittautuminen päättyy 10.6.2020.

Leirille on vapaaehtoinen leirimaksu 15 euroa. (Ohjeet maksamiseen leirikirjeessä.)


Lisäksi Raamattuopisto ja Kylväjä tarjoavat kesän ajaksi käyttöön Mahdoton tehtävä! -flippisraamispaketin, jonkan parissa voi touhuta yksin, perheenä tai pienissä porukoissa omassa aikataulussa. Tarkemmat tiedot tulevat tänne varkkareiden sivuille juhannusviikolla.