Älä sano, että olet nuori, vaan mene, minne ikinä sinut lähetän.

Ala Sano Etta Olet Nuori 2023 09 04 09 22 41

Millaisista kiinnostavista jutuista olet joskus kieltäytynyt, koska et ole ollut varma osaatko ja uskallatko? Ja mitä on tapahtunut, jos olet pelosta huolimatta uskaltanut yrittää?

Meistä ihan jokaisella on monenlaisia lahjoja ja taitoja, mutta emme aina uskalla tai osaa tuoda niitä esille, ja epäonnistumisen pelko voi estää moniin merkityksellisiin juttuihin mukaan lähtemisen. Samoja pohdintoja kävi läpi Jeremia, kun Jumala kutsui hänet profeetaksi. Miten hän voisi kelvata Jumalan antamaan tehtävään? Ja voimmeko me olla varmoja siitä, että meillä on paikka Jumalan suunnitelmassa?

Kun Paavali opettaa Korinttolaiskirjeessä järjestyksen merkityksestä seurakunnan kokouksessa, hän tulee samalla sanoneeksi toisenkin huipputärkeän asian: “Kun kokoonnutte yhteen, jokaisella on jotakin annettavaa: laulu, opetus tai ilmestys, puhe kielillä tai sen tulkinta.” (1. Kor. 14:26) Huomasitko? Niinpä! Luepa se vielä uudestaan: “jokaisella on jotain annettavaa”. 🥰

Koska Jumala on luonut meistä jokaisen, niin Hän jos kuka tietää hyvin, mitä kaikkea me voimmekaan osata – jos vain uskaltaudumme kokeilemaan. Ja Hänellä on aivan varmasti meistä jokaiselle paikka ja tehtävää iästä, koulutuksesta, kitaransoitto- ja kielitaidosta riippumatta. Joten muista siis tämä: sinua tarvitaan seurakunnassa ja sinun elämälläsi, lahjoillasi ja taidoillasi on merkitystä tässä maailmassa. 🙏

Rukous: Jumala, kiitos siitä, että olen sinulle aina arvokas. Anna minulle rohkeutta yrittää silloinkin, kun olen epävarma ja pelottaa, ja anna minulle intoa ja iloa kulkea sillä polulla, jonka sinä minulle valmistat. Kiitos, että sinä olet kutsunut minut lapseksesi. Aamen.

Siunausta ja rohkeutta uskaltaa sun viikkoon! ❤

#viikonsana #Raamattu #kutsu #rohkeus