Älköön sydämenne olko levoton.

Alkoon Sydamenne Olko Levoton 2023 09 03 17 52 50

Miten voi löytää rauhan ja levon omaan sydämeen? Onko se kenties aina riippuvaista olosuhteista, vai voiko olla sellaista rauhaa, joka kestää siitä huolimatta, mitä ympärillä tapahtuu?

Norjalainen teologi Gunnar Elstad on viisaasti todennut: “Kristittyinä meillä on rauha Jumalan kanssa. Meillä ei kuitenkaan vielä ole rauhaa Paholaisen, maailman eikä oman syntisen luontomme kanssa. Siinä riehuu täysi sota.”

Älä siis ihmettele, jos elämässäsi on aikoja jolloin on vaikea löytää lepoa arjen haasteiden keskellä, joita meistä jokaisella varmasti on. Suurta viisautta niissä tilanteissa on kääntyä Hänen puoleensa, joka voi olla meidän rauhamme lähde ihan minkä tahansa tilanteen keskellä. “Älköön sydämenne olko levoton. Uskokaa Jumalaan ja uskokaa minuun.” (Joh. 14:1)

Mitä tahansa elämässämme tapahtuukaan ja tulee vastaan, meillä on aina ikuinen toivo, johon saamme turvata. Käänny siis Jumalan puoleen aina, niin ilon kuin surun kuin ahdistuksen ja levottomuuden päivinä. Hän pitää sinusta huolen. ❤🙏

Rukous: Jumala, sinä näet levottoman sydämeni. Näet kaiken, mikä aiheuttaa epävarmuutta, ahdistusta, pelkoa ja rauhattomuutta. Auta minua. Minä tarvitsen tänään sinun apuasi. Rauhoita minun levoton sydämeni ja anna minun levätä sinun hoidossasi. Kiitos, että sinussa voin löytää rauhan, millaista ei löydy mistään muualta maailmassa. Aamen.

Jumalan rauhaa ja iloa sun viikkoon! ❤

#viikonsana #Raamattu #rauha