Hän antaa enkeleilleen käskyn varjella Sinua

Viikon Sana Han Antaa Enkeleilleen Kaskyn Ps. 91.11

Millainen mielikuva sinulla on enkeleistä?

Monille ihmisille puhe enkeleistä tuo mieleen kiiltokuvamaisen kauniit valkeat hahmot, jotka hymyilevät ystävällisesti ja suojelevat kaikelta pahalta. Tämän mielikuvan juuret ovat luultavasti sekä oikeiden kiiltokuvien enkeleissä että esimerkiksi kuuluisassa suojelusenkelitaulussa, jossa kaunis siivellinen enkeli suojelee kahta lasta.

Kiiltokuvaenkelien maailma on kuitenkin aika kaukana siitä, mitä Raamattu kertoo meille enkeleistä. Meidän ihmisten suojeleminen on vain yksi osa enkelien tehtävää, sillä he toimivat myös Jumalan sanansaattajina, muistuttavat ihmisiä Jumalan tahdosta ja taistelevat Jumalan puolella pahoja henkivaltoja vastaan taistelussa, jossa Kristus on jo saavuttanut ratkaisevan voiton, mutta joka jatkuu edelleen maailmassa.

Nämä Jumalan lähettiläät ovatkin siis paljon enemmän kuin monet ihmiset osaavat ajatellakaan! ”Samalla hetkellä oli enkelin ympärillä suuri taivaallinen sotajoukko, joka ylisti Jumalaa sanoen: Jumalan on kunnia korkeuksissa, maan päällä rauha ihmisillä, joita hän rakastaa.” Luuk. 2:13-14

Rukous: Rakas Jumala, kiitos että lähetät poluillemme enkeleitä, jotka varjelevat ja johdattavat meitä. Anna meille levollinen mieli ja luottamus siihen, että me saamme elää tätä elämää sinuun turvaten. Aamen.

#Raamattu #viikonsana #enkelit