Kesäsana

Viikon Sana Kesä

Kun sydämellä on jokin murhe, ei ehkä ensimmäisenä tule mieleen, että tämäpä on nyt autuasta. Eikä ihme. Kun kipuilemme elämän hankalien asioiden kanssa, kiitos ja ilo eivät luultavasti ole ne ensimmäiset tunteet sydämessämme. Mutta sana autuas ei itse asiassa tarkoitakaan sitä, että kaikki meidän elämässämme on koko ajan hyvin tai että tunnemme itsemme onnelliseksi koko ajan. Sen alkuperäinen merkitys Raamatussa on iloa siitä, että olemme ja kuljemme Jumalan kanssa, riippumatta siitä, millaista elämä tietyllä hetkellä on.

Jeesus haluaa myös lohduttaa meitä siinä, että vaikka kohtaamme elämämme aikana myös monia suruja, meitä ei jätetä murheidemme kanssa yksin, eivätkä ne kestä ikuisesti. Jumala on luvannut, että ”hän pyyhkii heidän silmistään joka ainoan kyyneleen. Kuolemaa ei enää ole, ei murhetta, valitusta eikä vaivaa, sillä kaikki entinen on kadonnut. (Ilm. 21:4) Me olemme autuaita siksi, että Jumala on luvannut meille lohdutuksen. ❤

Rukous:
Jumala, sinä tiedät kaikki minun elämäni kivut ja murheet. Anna minun levätä sinun lähelläsi ja anna minulle läheisiä ihmisiä, jotka ovat luonani myös silloin, kun minulla ei ole mitään annettavaa. Kiitos, että et jätä minua yksin. Auta ja armahda. Aamen.

Lepoa ja Jumalan huolenpitoa sun elämään. 🙏