Kesäsana

Viikon Sana Kesä

Kaikki se, mikä meille on tärkeää, vaikuttaa myös meidän valintoihimme, kuten esimerkiksi rahan- ja ajankäyttöön. Näin kesällä voi olla hyvä pysähtyä hetkeksi miettimään, millaisia valintoja haluat tehdä vaikkapa tulevana syksynä. Mihin sinun aikasi, energiasi ja esimerkiksi kesätyörahasi kuluvat? Menevätkö ne niihin asioihin, jotka ovat sinulle tärkeitä, vai kuluvatko ne johonkin, mitä tavoittelet, jotta et erotu joukosta ja kelpaat muille?

Maallisen omaisuuden haalimisen sijaan Jeesus kehottaa meitä kokoamaan aarteita taivaaseen. Eräässä tämän kesän ykkösriparin leirijumiksessa oltiin tämän saman teeman äärellä. Evankeliumiteksti oli Matt. 13:44-46 ja tässä pieni ote saarnasta: ”Jeesus rinnastaa taivasten valtakunnan aarteeseen ja helmeen, jotka saadakseen mies ja kauppias ovat valmiita myymään kaiken omaisuutensa. Tämä kertoo taivasten valtakunnasta sen, että se on jotain niin arvokasta, että sen rinnalla maalliset asiat ovat turhia. Meidänkin kannattaa elämissämme kohdistaa katseemme taivaalliseen eikä vaan maalliseen omaisuuteen.”

Rukous:
Rakas Taivaallinen Isä, kiitos siitä, että saan pyytää sinulta huolenpitoa myös maallisissa asioissa, kuten vaikka jokapäiväisen leivän saamisessa. Pyydän sinun apuasi myös siihen, että en liikaa keskittyisi sellaisten asioiden tavoittelemiseen, joista on lopulta vain vähän hyötyä. Opeta minua kuuntelemaan sinua ja toimimaan sinun tahtosi mukaan niin, että sydämeni olisi sinun luonasi. Aamen.

Siunausta sun viikkoon! 🙏❤