Kesäsana

Viikon Sana Kesä

Terveiset Vuokatinrannasta riparilta! Leirin viimeiset valmistelut ja ensimmäinen leiriviikko olivat vauhdikkaat – niin vauhdikkaat, että kesäsana jäi julkaisematta! 😱😬 Nyt saamme kuitenkin hypätä jälleen Vuorisaarnan pariin. 😊

Tätä jaetta edeltää Jeesuksen opetus siitä, miten Jumala pitää huolen kedon kukista ja taivaan linnuista. Eikö siis meistäkin? Kyllä! Mutta onko meidän ihmisten aina helppo luottaa siihen ja olla murehtimatta? Ööö…ei välttämättä. Ja varmaan siksi Jeesus siitä tässä niin selkeästi muistuttaakin. Elämä ei todellakaan ole aina helppoa, mutta meidän ei myöskään koskaan tarvitse kohdata sen haasteita yksin.

Jeesus kehottaa meitä pysähtymään tähän hetkeen, ja huomisesta murehtimisen sijaan meillä on lupa keskittyä siihen, missä olemme juuri nyt. Ja ihan joka päivä saamme jättää kaikki huolemme ja murheemme Jumalalle, olivatpa ne miten pieniä tai suuria tahansa. ”Heittäkää kaikki murheenne hänen kannettavakseen, sillä hän pitää teistä huolen.” (1. Piet. 5:7)

Rukous: Rakas Jumala, haluan tänään jättää kaikki murheeni ja huoleni sinulle.
Osa niistä on oikeasti isoja, hankalia ja kipeitä asioita. Auta minua selviytymään niiden kanssa ja pidä minusta huolta. Tarvitsen sinun apuasi.
Näet myös ne asiat, joita murehdin ehkä vähän turhaankin. Opeta minua luottamaan siihen, että asiat yleensä järjestyvät, tavalla tai toisella, ja että suunnitelmien pieleen meneminen ei välttämättä olekaan täysi katastrofi.
Kiitos, että sinä pidät minusta huolen. Anna minulle tänään sinun rauhasi, että voin pysähtyä ja levätä kaiken oman elämän ja maailman hulinan keskellä. Kiitos. ❤ Aamen.

Siunausta, lepoa ja luottamusta sun viikkoon! 🙏❤